Tăriceanu, candidat prezidenţiale. Gerea: Trebuie să mai spunem și noi ce vrem

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Călin Popescu-Tăriceanu este candidatul ALDE pentru alegerile prezidențiale. Deputatul Andrei Gerea spune care sunt argumentele care stau în spatele deciziei luate de către partidul din care face parte.

"De ce Călin Popescu-Tăriceanu? Pentru că România are nevoie de un preşedinte al tuturor românilor, un președinte capabil să construiască o Românie nouă.  În ultimii 15 ani, România a fost transformată într-o ţară bolnavă de ură de cei doi locatari de la Cotroceni. Ura a fost și este singurul proiect de ţară promovat de actualul preşedinte al ţării.

Atitudinea duşmănoasă şi utilizarea urii drept armă electorală împotriva adversarilor politici şi a electoratului îl transformă pe acesta într-o reală ameninţare pentru ţară şi pentru poporul pe care ar trebui să-l conducă.

România are nevoie de un preşedinte capabil să vindece rănile produse în societate de valurile de ură care au fost revărsate în ultimii ani asupra sa, are nevoie de un preşedinte capabil să activeze energiile pozitive ale poporului şi să le strângă în jurul unui proiect de ţară", transmite Andrei Gerea.

"Nu mai putem să stăm permanent să ne luăm lumină de la Berlin sau Paris"

"Ne trebuie un președinte puternic pentru ca România să ajungă o voce importantă în Uniunea Europeană. Nu mai putem să stăm permanent să ne luăm lumină de la Berlin sau Paris. Trebuie să mai spunem și noi ce vrem și ce merităm. În fond, suntem a șaptea țară europeană ca mărime și populație.

Alături de colegii mei din ALDE îl susținem pe Călin Popescu-Tăriceanu pentru că este cel mai bun candidat. Și asta știe și vede oricine. Avem în fața noastră un om care a livrat, nu doar a promis", apreciază Gerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel