Suspendare Mircea Negulescu. CSM, DECIZIE

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis marţi suspendarea din funcţie a procurorului Mircea Negulescu, până la soluţionarea recursului formulat de anchetator împotriva deciziei de excludere din magistratură, hotărâre pronunţată de acelaşi for. 

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 6.03.2018, a lui Mircea Negulescu - procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, până la soluţionarea recursului declarat împotriva Hotărârii nr. 2P/30.01.2018 a Secţiei pentru procurori în materie disciplinară", se arată în decizia Secţiei. 

Comportament inadecvat

Pe 30 ianuarie, Secţia pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis excluderea din magistratură a lui Mircea Negulescu.

Decizia nu a fost definitivă, fiind contestată de procuror la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Pe 4 mai 2017, Inspecţia Judiciară anunţa, în urma exercitării acţiunii disciplinare faţă de Mircea Negulescu, că magistratul a adoptat un comportament inadecvat în cadrul unor discuţii purtate într-un birou din sediul unităţii de Parchet. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel