Strigăt de ajutor pe eticheta unei rochii - „Obligat să muncesc până la epuizare“

O clientă din Swansea, Marea Britanie, a descoperit un mesaj cusut de mână pe eticheta unei rochii cumpărate dintr-un magazin Primark.

Rebecca Gallagher, în vârstă de 25 de ani, a vrut să verifice instrucțiunile pe eticheta rochiei pe care abia o cumpărase. În schimb a găsit un mesaj șocant - „Obligat să muncesc până la epuizare“. Tânăra a sunat la Primark pentru a anunța descoperirea facută, însă a fost pusă în așteptare pentru 15 minute, după care apelul s-a întrerupt.

VEZI ȘI Imigranţii care muncesc în Marea Britanie, victime ale rasismului, intimidărilor şi ameninţărilor

„Am fost uimită când am dat peste mesajul de pe etichetă. Cuvintele erau cusute de mână şi bucata de material a fost prinsă printre celelalte etichete ale rochiei. Sinceră să fiu, nu am stat niciodată să mă gândesc prea mult la modul în care sunt făcute aceste haine. Dar această întâmplare chiar m-a făcut, cu adevărat, să devin interesată de felul în care ajungem să ne cumpărăm haine atât de ieftine. Mă îngrozesc la gândul că bluza mea a fost făcută de o persoană extenuată, care asudă ore întregi în vreun atelier din străinătate“, a declarat clienta.

Acest incident reamintește problema muncitorilor din țările cu mână de lucru ieftină, care lucrează în condiții grele, pe salarii de nimic.

Mai multe detalii pe adevărul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel