Strategia PNL. Rareș Bogdan, către Bogdan Chirieac: Aruncați capcane. Să fie lucrurile extrem de clare!

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Rareş Bogdan a vorbit, luni seara, despre eventualitatea ca PNL să deschidă uşa pentru parlamentari din alte partide, răspunzând unei întrebări adresate de către analistul politic Bogdan Chirieac. 

"Dacă ideea alegerilor anticipate nu se materializează, aveţi în vedere atragerea de parlamentari în interiorul PNL? Mă refer la unii dintre parlamentarii USR, unii dintre parlamentarii ALDE, unii dintre parlamentarii Pro România, chiar şi PSD?", l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac pe Rareş Bogdan, luni seara, în cadrul emisiunii "Punctul culminant" moderată de Victor Ciutacu la România TV.

"Domnule Chirieac, dumneavoastră vorbind molcom, cu calmul care vă caracterizează, aruncaţi capcane după capcane. Chiar dacă sunt extrem de obosit nu am să cad în capcana dumneavoastră şi am să vă răspund extrem de clar şi de direct cum mă ştiţi. Dacă vreţi să mă întrebaţi dacă eu sunt de acord cumva ca domni de la ALDE, de la PSD sau Pro România să intre în PNL, răspunsul meu este unul singur: NU sunt de acord, ca să fie lucrurile extrem de clare. PNL e un partid puternic, cu 240.000 de membri, care nu are nevoie de intrarea unor personaje care au stat de-a lungul timpului şi au susţinut politicile lui Dragnea şi Tăriceanu. Ca să fie extrem de clar. Dar asta nu înseamnă că, pentru interesul naţional al României, pentru stabilitatea guvernamentală, nu sunt de acord să stăm de vorbă cu ei, să intrăm în această coaliţie de susţinere a Guvernului Orban. Mi se pare normal şi le mulţumesc că au înţeles necesitatea învestirii Guvernului Orban. Sunt de acord cu alianţe, coaliţii, dar nu sunt de acord cu intrarea dânşilor în PNL. Să fie clar", a răspuns Rareş Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel