Starea lui Bogdan Stanoevici. Noi detalii după ce a fost transferat la Fundeni

Starea actorului Bogdan Stanoevici continuă să fie gravă, relatează surse Antena 3. 

Conform sursei citate, Bogdan Stanoevici este în continuare conectat la aparate, având probleme grave la nivelul plămânilor. Acesta a contractat și o infecție nozocomială la spitalul Sfântul Pantelimon.

Reamintim că Bogdan Stanoevici a fost inițial internat la spitalul Sfântul Pantelimon, iar după ce starea actorului s-a înrăutățit, acesta a fost transferat la Fundeni. 

Bogdan Stanoevici a refuzat să poarte mască

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni Bogdan Stanoevici a dat explicaţii, într-o conferinţă de presă de acum două luni de ce nu poartă mască de protecţie, susţinând că este sănătos şi nici nu încalcă legea.

"Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum - faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment", a susţinut Stanoevici, înainte de a se îmbolnăvi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel