Spitalul Sfânta Maria Iași, imagini de groază. "Astea sunt spitalele unde ne mor copiii cu zile!"

Imagini greu de imaginat într-un spital din România! Copiii care ajung la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi sunt trataţi în saloane care arată îngrozitor.

VEZI ȘI: Striblea traduce huiduielile primite de Ponta la meciul Simonei Halep

Mamele care îi însoţesc pe micuţii trataţi aici sunt îngrozite de condiţiile din spital, însă nu au altă opţiune.

O femeie care a ajuns cu copilul ei la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi a fost șocată de ceea ce a văzut în instituția medicală.

"Așa arată un spital de copii de la noi (Spitalul Sfânta Maria Iași) cu paturi rupte și murdare, lenjerii infecte, toalete unde voma este dată cu mopul într-o parte și lăsată acolo, prize desfăcute și funcționale lângă paturi de copii. Să nu mai vorbesc de personalul medical care e jalnic și lipsit de total de profesionalism. Ne-am internat la ora 14.00 cu febra 39,5 și până a doua zi la ora 8.00  nu am primit decât două supozitoare de paracetamol și 3 ml de ibalgin (ceea ce puteam să fac și eu acasă). Mai erau trei decese pe palier și un copil lăsat să se sufoce cu secreții pentru că la UPU este un singur aspirator nazal. Asta e România și astea sunt spitalele unde ne mor copiii cu zile!", a scris Ionela Canila pe Facebook, loc unde a postat și câteva fotografii din Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi.

Nu este prima dată când sunt surprinse astfel de imagini în Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi. Și în anii trecuți au apărut în presă fotografii incredibile cu această instituție medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel