SMS care a dat fiori unei familii. De pe al cui număr a fost transmis

Și-au înmormântat o rudă dragă în urmă cu trei ani, iar în sicriul în care au îngropat-o familia i-a pus și telefonul mobil. Nimic neobișnuit, însă, până în momentul în care o nepoată a femeii decedate a primit un SMS care a șocat-o.

O familie din Marea Britanie și-au îngropat o rudă, pe Lesley Emerson, care a murit de cancer de colon, la vârsta de 59 de ani, iar în sicriu i-au pus și telefonul mobil pe care decedata îl deținea.

Pentru a mai ameliora suferința pricinuită de moartea rudei lor, membrii familiei îi trimiteau mesaje lui Lesley, scrie Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro

Doar că în locul momentelor de durere s-a instalat șocul atunci când nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un răspuns la mesajele trimise, numărul fiind același ca cel al femeii decedate.

"Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine", a fost mesajul primit de Sheri, care a recunoscut că a simțit că i se face rău în acel moment: "Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred".

Rudele femeii au sunat apoi pe numărul acesteia și au dat de un bărbat, care a elucidat misterul: le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Clipele de groază erau îndreptățite, întrucât Lesley Emerson a murit in iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis ca nu va da numărul mai departe altcuiva. Ulterior, repezentanții operatorului telefonic au cerut scuze familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel