EXCLUSIV  Se dublează prețurile la benzină și motorină, la recomandarea Băncii Mondiale. Răzvan Dumitrescu scoate procentele. ”E clar că ceva nu e în regulă”

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Prețul motorinei ar urma să crească cu 62%. În acest context, Răzvan Dumitrescu se întreabă cum va crește nivelul de trai, când prețurile vor crește accelerat.

În continuarea discuției despre scenariul Băncii Mondiale pentru România, care ar arunca în aer prețurile la pompă și al gazelor naturale, liberalul Robert Sighiartău a ridicat problema: ”Când se va opri această pantă greșită legată de ecologia asta dusă la extrem, aproape la nivel de religie. Eu sunt un conservator, îmi place natura, vreau să conserv natura, dar, totuși, omul trebuie să fie în centru. Toate datele oferite de oameni de știință ne arată că lucrurile nu stau chiar așa. A fost o știre care a trecut neobservată, că a crescut volumul ghețarilor cu 5000 de mp la Polul Nord”. 

Realizatorul ”Ce se întâmplă?” de la DCNews și DCNewsTV, Răzvan Dumitrescu a precizat, continuând discuția despre ecologie, trecerea la verde, viziunea europeană în acest sens: ”Eu mă uit ce se întâmplă în ceea ce privește creșterea costului vieții dacă s-ar întâmpla ce scrie în acest document de la Banca Mondială. Am avea majorări pe cărbune cu 113%, motorină 62%, energie electrică 7%, benzină 50%, kerosen 54%, GPL 34%, gaze naturale 32%, petrol 51%. Și nouă ni se vorbește de creșterea nivelului de trai? Păi cum să mai cred eu politicianul care vorbește despre creșterea nivelului de trai, când astea sunt la baza întregii societăți. Aprinzi becul, te lovești de majorările astea”

”E clar că ceva nu e în regulă...” a reacționat Robert Sighiartău care consideră că ”e clar că, în acest moment, Europa nu are o viziune economică de dezvoltare pe termen mediu și lung, mai ales după șocul primit cu războiul din Rusia”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel