Scandal pe Legea pensiilor. Budăi: Domnul prim-ministru nu știe ce vorbește

Marius Budăi
Marius Budăi

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, susține că premierul României ”nu știe ce vorbește”, atunci când vine vorba de Legea pensiilor, dar mai ales de pensiile speciale. 

Marius Budăi a fost întrebat la România TV ce i-ar putea aștepta pe pensionări după modificările făcute de PNL la Legea pensiilor. Printre ele, o nouă formulă de calcul a pensiilor și creșterea punctului de pensie. 

”În primul rând observ că domnul prim-ministru nu știe ce vorbește. O să aduc acel calendar al legilor și o să demonstrez domnului prim-ministru că nu PSD a introdus legile pe pensiile speciale, așa cum spune dumnealui. Mai apoi calculele nu au fost făcute după ultimele trei luni, ci după ultimele șase luni. Dar domnul prim-ministru prinde și el așa o vorbă și o scoate la televizor. În ziua în care dumnealui striga sus și tare la televizor că desființează pensiile speciale, comisia pentru muncă a votat abrogarea Ordonanței 59 care înseamnă dublarea pensiilor. Unele pensii speciale. E așa o amestecătură de habar n-am”, a precizat Marius Budăi la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel