Scandal la Prima TV. "Să clarific mizeria ce se numeşte..."

Maria Secrieriu, blondina care a devenit cunoscută în urma emisiunii culinare "Masterchef", de la Pro TV, a avut parte de o experiență mai puțin plăcută.

Talentată într-ale gătitului, Maria a fost invitată la "Cireașa de pe tort", de la Prima TV. Ea a vorbit în termeni foarte duri despre acest show care ar fi trebuit să-i pună în valoare talentul culinar.

"Aş dori să împart experiența cu voi sau mai bine să clarific mizeria ce se numeşte "Cireaşa de pe tort", o emisiune la care am participat şi am rămas stupefiată ulterior lăsându-mi un gust amar şi îmi pare sincer rău că am acceptat invitația. Nu am nevoie de nici o promovare. În show-ul culinar care m-a consacrat dragilor, producția tăia exact ce era în plus și nu acele părți esențiale din munca mea, cum ar fi unul dintre preparatele mele. Mai bine tăiați din mediocritatea momentului cu limuzina, aşa cum ați facut la Foa, când momentul limuzinei a fost scos şi îmi lăsați munca să se vadă în întregime.

Am avut pregătite două deserturi, iar tarta cu fructe a fost ceva ce mi s-a spus să prezint, asta probabil pentru a fi depunctată mai bine ştiind că dacă mă voi prezenta cu desertul scos din filmare era K.O. Ca să nu mai pun la socoteală faptul că aceiaşi echipă "profi" nu a lăsat-o pe Angelica Ilie să îmi ofere nota 10 şi că alți concurenți au avut trasate note clare pe care trebuiau să le ofere colegilor. Nici măcar interviurile nu s-au montat cum trebuia ... Urât foarte urât", a scris Maria Secrieriu pe Facebook.

VEZI ȘI: Paște 2014: O pască cum rar ați gustat. Secretele dezvăluite de Maria Secrieriu, de la MasterChef

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel