Scandal Iohannis-Laufer. Președintele CNCD: Klaus Iohannis trebuie să răspundă

Csaba Asztalos, președintele Consiliului pentru Combaterea Discriminării,  a anunțat că Iohannis trebuie să răspundă urgent la acuzațiile lui Ilan Laufer.

Ilan Laufer, nominalizat de coaliția PSD-ALDE pentru a prelua portofoliul Ministerului Dezvoltării dar refuzat de Klaus Iohannis,  l-a acuzat pe președintele statului că  acesta este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

Csaba Asztalos, președintele Consiliului,  a anunțat, deja, că Iohannis trebuie să răspundă urgent la acuzațiile lui Laufer.

"Aceste acuzații sunt extrem de grave, e un subiect cu care nu putem să ne jucăm în nicio societate. Dacă primim o plângere, așa cum a spus că va face Ilan Laufer, vom demara o anchetă. Din ce știu eu, el a mai fost numit de președintele Iohannis în Guvern.

Etichetarea de nazist a domnului Iohannis, noi am mai avut plângeri că a condus o organizație urmașă a nazismului și am constatat că lucrurile nu stau așa. Am avut 3 dosare cu acest obiect. Deja Laufer a emis un mesaj public, acum domnul președinte trebuie să răstoarne această deducție venind și spunând de ce l-a refuzat pe domnul Laufer.", a declarat Csaba Asztalos la Digi 24.

Vezi si: Ilan Laufer, acuzații de antisemitism. Gușă: Este un joc la distanță

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel