Șase persoane reținute în cazul pădurarului împușcat în cap, la Bihor

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Șase persoane au fost reținute în cazul pădurarului împușcat în cap de un consătean, pe 7 mai, într-o pădure dintre localitățile Remetea și Meziad.

După perchezițiile de vineri, din comuna Remetea, șase persoane au fost reținute. Atunci, mai multe echipaje de la Serviciile Arme, Investigaţii Criminale, Investigarea Criminalităţii Economice şi criminalişti, sprijiniţi de trupele de intervenţie ale Jandarmeriei Bihor, au intervenit la mai multe adrese. 

Suspecții au fost audiați sâmbătă, la sediul Parchetului Beiuș. 

Acțiunea a fost dispusă în cazul pădurarului Marius L., care a fost împușcat în cap de consăteanul Sebastian B., în timpul unei partide de braconaj, pe 7 mai, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad. 

Reprezentanții Parchetului Beiuș transmiteau, într-o informare, vineri, că percheziţiile s-au desfăşurat la șapte adrese. În cauză, pe lângă ucidere din culpă, se desfăşoară cercetări pentru braconaj şi uz de armă letală fără drept. 

Exista suspiciunea că au fost mai multe persoane la braconaj

Bărbatul și-a asumat vina pentru accident, dar după cum prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, Cosmin Pantea, a declarat atunci, exista suspiciunea că 'au fost și alții' la partida de braconaj.

„Deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat exact acolo, câţi au participat. Suspiciunea e că au fost şi alţii deşi din declaraţiile iniţiale date de inculpat, acesta susţine că au fost numai ei doi. Ancheta continuă" - spunea Cosmin Pantea la scurt timp după accident, cât victima se afla în stare gravă.

Marius L. a murit după o zi petrecută în comă 

Marius L., un pădurar în vârstă de 46 ani din comuna Remetea, a fost împuşcat în cap pe 7 mai de Sebastian B., împreună cu care participa la o partidă de braconaj la mistreţ, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad. 

Pădurarul a fost transportat cu un elicopter SMURD, în stare critică, la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, cu o plagă craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar apoi a rămas în comă, la ATI. O zi mai târziu, s-a stins din viață. 

Consăteanul care l-a împușcat, Sebastian B., a fost inițial reținut pentru 24 de ore și, în cele din urmă, plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind inculpat pentru ucidere din culpă şi braconaj, scrie ebihoreanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel