S-a născut cu jumătate de creier, dar a reușit să meargă și a întrecut așteptările medicilor. Vezi povestea unui copil formidabil

finley rosbotham
finley rosbotham

Povestea lui Finley Rosbotham din Marea Britanie este una de-a dreptul spectaculoasă. A venit pe lume în 2009 , dar, spre deosebire de sora lui geamănă, micuțul Finley s-a născut cu o jumătate de creier.

Văzând că băiețelul nu se dezvoltă la fel ca sora lui, părinții l-au dus la un spital, unde medicii i-au făcut tomografie. Verdictul a fost crud, iar previziunile sumbre. Micuțul s-a născut cu o jumătate de creier, iar medici nu credeau că o să meargă vreodată, nici măcar să se târască, scrie Daily Mail.

Dupa ce i s-a pus diagnosticul, parinții lui Finley au refuzat să creadă că baiatul lor nu va merge niciodată. Kelly și Ivan au apelat la ajutorul unui fizioterapeut, care a lucrat cu micuțul acasă, timp de 20 de luni. Specialistul a reușit, cu ajutorul surorii băiatului, dar și a jucăriei preferate a micuțului, un trenuleț, să-l facă pe copil să meargă.

Finley a început inițial să se târască după trenulețul sau preferat, după care a început să facă și primii săi pași.

“Finley adoră acel trenuleț, iar acest lucru l-a ajutat foarte tare. A început să se țină după el prin casă. Am început să plâng când am văzut că merge. Vreau să spun tuturor mamelor să nu creadă niciodata 100% în diagnosticul medicilor. Trebuie să creadă în minuni. Copilul meu a demonstrat acest lucru”, a declarat mama băiatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel