Ridichile la cuptor, o garnitură cu conținut caloric scăzut, care poate înlocui cu succes orice fel cu cartofi

Foto Pexels
Foto Pexels

Ridichile la cuptor sunt o garnitură cu conținut caloric scăzut, care poate înlocui cu succes orice fel cu cartofi, a precizat chef Joseph Hadad.

„Tarabele piețelor sunt pline de legături de ridichi și cât de bine merg ele împreună cu o bucată de telemea proaspătă sau într-o salată plină de verzituri. Dar ridichile sunt bune pentru mult mai mult decât a le consuma ca atare. Ați încercat vreodată una din aceste variante?

Frunzele de ridiche, pe care de multe ori țăranii le rup în momentul când cumperi o legătură, sunt de fapt foarte bune de consumat ca atare. Puteți să le amestecați cu alte frunze pe care le puneți de obicei în salate sau să faceți o salată numai din ele. Și, mai mult, sunt la fel de bune în smoothie-uri precum frunzele de spanac sau kale”, a scris bucătarul Joseph Hadad pe blogul său.

„Ridichile sunt delicioase și gătite. O variantă este de a le pune la cuptor, pe hârtie de copt, stropite cu ulei de măsline, asezonate cu sare și lăsate până se înmoaie, aproximativ 45 minute. Puteți adăuga și diverse ierburi aromatice, cum ar fi cimbrul sau ce altceva vă place. Sau puteți chiar să presărați deasupra parmezan ras ori alt tip de brânză, care să se gratineze peste micile legume. Ridichile la cuptor sunt o garnitură cu conținut caloric scăzut, care poate înlocui cu succes orice fel cu cartofi, de exemplu. Sau puteți să le sotați în tigaie, în unt, preferabil, cu ce condimente doriți, poate pătrunjel, poate oregano, lăsând să se caramelizeze la exterior. Pentru această textură crocantă pe margini și moale în interior, cel mai bine este să tăiați ridichile în sferturi”, a explicat bucătarul.

 

 

Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

 

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet (imagine articol).

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși.

Numărul mașinii 2 – Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel