Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet (imagine articol).

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși.

Numărul mașinii 2 – Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător.

Numărul mașinii 3 – Este o mașină ideală pentru adolescenți și studenți.

Numărul mașinii 4 – Aceasta e o mașină potrivită pentru familie, cu mulți copii.

Numărul mașinii 5 – Mașina cu acest număr este una de ultimă tehnologie, pentru curse, pentru călătorie. E o mașină pentru aventură.

Numărul mașinii 6 – Această mașină e un cal de tracțiune, ideală pentru familie. Cere un șofer gospodar, care respetă banii.

Numărul mașinii 7 – Nu oricine se înțelege cu această mașină pentru că e o mașină care cere eleganță, experiență și un anumit statut.

Numărul mașinii 8 – Această mașină e regina drumului, iar șoferul impune respect și recunoaștere. Pentru el, nimic nu e imposibil.

Numărul mașinii 9 – Șoferul acestei mașini e plin de compasiune și ajută la greu. El nu suportă specula și aroganța, a zis Corina Stratulat în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

Află dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion

Numărul locuinței poate avea influență asupra stării de spirit, dar și a bunăstării, ghinioanelor sau norocului pe care îl are casa respectivă.

Explicațiile vin de la numerologul Corina Stratulat. Dacă numărul casei este format din mai multe cifre, acestea trebuie însumate, pentru a afla care este numărul final sub influența căreia se află locuința respectivă.

Despre cei care locuiesc la o casă care are numărul unu, numerologul spune că aici bărbatul casei trebuie să fie cel care ia inițiative, care demarează proiecte.

La numărul doi, este vorba de mult mai multă emoție și energie feminină, conform numerologului, fiind vorba despre casa femeii, casa mamei. Dacă se vor întoarce nervoși acasă, conflictele pot degenera, deoarece în această casă toate stările emoționale se amplifică.

Într-o casă situată la numărul trei este vorba despre foarte multă agitație, zgomote, pocnituri. Este pentru cei care studiază, cercetează și învață ceva nou.

Casa situată la numărul patru este un câmp de lucru. Într-o astfel de casă greu te relaxezi, însă este locul ideal pentru muncă.

La numărul cinci este vorba despre libertate, oameni care vor să se distreze, să petreacă, să socializeze, să călătorească.

La numărul șase, este vorba despre familie. Trebuie respectată familia, aici de obicei se găsesc familii cu mulți membri, foarte respensabili și serioși.

La numărul șapte, este un loc potrivit pentru cei care vor să se regăsească.

La numărul opt, este vorba despre o casă justițiară, te îndeamnă să îți pese foarte mult de ceilalți, a spus numerologul la Antena 1, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel