Replică dură pentru Victor Ponta, după ce l-a făcut clovn

PNL-istul Mihai Seplecan, cel care vrea să-i ia fața lui Emil Boc și să fie candidatul liberalilor la primăria Clujului, l-a dat în judecată pe Victor Ponta pentru că nu a organizat alegeri locale și parlamentare parțiale, potrivit legii. ÎCCJ a respins cererea lui Mihai Seplecan. 

După decizia ÎCCJ, premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că Mihai Seplecan este un clovn și că în fața PNL-istului, Marian Vanghelie e un intelectual rasat. 

VEZI MAI MULT: ÎCCJ, decizie pentru Victor Ponta. "E un clovn. Vanghelie, intelectual rasat"

PNL-istul a replicat, tot pe Facebook, unde a scris că premierul Victor Ponta, "un plagiator dovedit și cu dosar penal se bucură că nu mai trebuie să dea socoteală într-un nou dosar penal. Cum să nu-i înțeleg bucuria?! Dar, mincinos până la capăt, Victor Ponta vrea să inducă ideea că decizia ÎCCJ îl scoate nevinovat și din celelalte 3 situații aflate pe rol în instanță pe subiectul abuzului pe care l-a produs luând românilor dreptul de a alege și de a fi ales". 

Mihai Seplecan a mai scris: "Așa că mai ușor cu bucuria infantilă pe Facebook. Penibil, Ponta parcă ar fi în curtea din dos a grădiniței și se bucură că i-a dat <<tovarășa>> dreptate și că n-a mai făcut <<buba>> încă într-un dosar penal. Eu chiar îl invit, bărbătește, pe Ponta să depună plângere pentru denunț calomnios. Măcar așa vom avea ocazia să ne judecăm pe bune și în speța noastră". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel