ÎCCJ, decizie pentru Victor Ponta. "E un clovn. Vanghelie, intelectual rasat"

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv cererea PNL ca premierul Victor Ponta să fie urmărit penal pentru că nu a organizat alegeri locale și parlamentare parțiale. 

"Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție - pur și simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-și rezolve problemele politice fără a se folosi de justiție!

Sigur că aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală pentru denunț calomnios, dar am lucruri mai importante de făcut decât să îl sancționez pe un oarecare lider PNL Cluj (nu îl știu personal, dar toți cunoscuții mei din Cluj îmi spun că este un clovn față de care Vanghelie e un intelectual rasat).

Rămân însă doua lecții pentru PNL (dacă vor să învețe):

1. Nu mai încerca să folosești justiția ca să-ți suplinești propria impotență politică. Mai devreme sau mai târziu asta este o tactică pierzătoare.

2. Atacurile suburbane la adresa procurorilor care au dat soluția (confirmată azi de judecători) demonstrează încă o dată că PNL "iubește" justiția doar când îi convine. Nu cred că cineva mai are dubii față de ipocrizia și duplicitatea lor!", a scris premierul Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel