Referendum. Gabriela Firea spune cum va vota

Rodica Mitu / 25 sep 2018 / 12:08 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea precizează că va spune 'da' la referendumul din 6 - 7 septembrie, adăugând că familia reprezintă 'legătura cu trecutul şi puntea către viitor'. 

„Familia este legătura noastră cu trecutul şi puntea către viitor'. Pentru mine, căsătoria înseamnă comuniunea bazată pe iubire şi respect dintre o femeie şi un bărbat. Voi spune 'da' la referendumul din 6 - 7 octombrie', a scris edilul general pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6 - 7 octombrie. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor la referendum şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: 'Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?'. Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, 'familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor'. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25