REACȚIA lui Mirel Palada după ce Dan Șova a luat-o la alergat pe Gabi Szabo

Miercuri, 28 mai, Dan Șova a alergat alături de Gabriela Szabo pe stadionul Rapid. Susținuți de tinerii social-democrați, ei au vrut să arate că Guvernul pune preț pe fair-play. La eveniment a fost martor și Mirel Palada care a povestit despre impresiile de pe stadion.

"Am alergat astăzi 10 kilometri alături de Gabi Szabo pe stadionul Rapid. Susținuți atât de intens de tinerii social-democrați, am reușit să ducem până la capăt o cursă prin care am vrut să arătăm că Guvernul prețuiește sportul, mișcarea și, mai ales, fair-play-ul", scrie Dan Șova pe Facebook, loc unde a postat mai multe imagini cu Gabi Szabo. La eveniment a luat parte și Mirel Palada care a împărtășit impresiile cu prietenii virtuali.

VEZI ȘI: Grumpiloiul, fața mai puțin cunoscută a lui Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului

"Azi a fost o seară specială. Am fost martor la un eveniment fain: momentul în care Dan Șova a alergat alături de Gabi Szabo 10 km, 25 de ture de stadion, 45 de minute de efort și perseverență, pentru a-i demonstra Elenei Udrea ce înseamnă sportul cu adevărat, nu doar trasul în poză pentru campanie. Un eveniment care vine să susțină sportul. Ce poate fi mai frumos?", a scris Mirel Palada pe contul personal de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel