RCS & RDS dublează vitezele la Internet

RCS & RDS va dubla gratuit viteza la Internet  la abonamentele Digi Net Fiberlink 50, pentru clienţii rezidenţiali existenţi. Creşterea vitezei de la 50 Mbps la 100 Mbps se va face automat, fără să fie necesar ca abonaţii să resemneze contractele.

Clienţii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 vor beneficia de Digi Net Fiberlink 100 cu viteze de până la de 100 Mbps, fără niciun cost suplimentar. Această migrare este în desfășurare și se realizează gradual, astfel încât clienții să nu fie afectați și să se asigure o bună funcționare a serviciilor de internet.

RCS & RDS a lansat în urmă cu un an internetul cu cea mai mare viteză disponibilă în România până în prezent, abonații săi beneficiind astfel de viteze de transfer (download) de 1000 Mbps pentru 45 Lei/55* Lei pe lună (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 și de până la 500 Mbps pentru 45 de lei pe lună (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500.

 

*tariful pentru Fiberlink 1000 este 55 Lei (TVA inclus), iar reducerea de 10 Lei (TVA inclus) se aplică pentru abonații care au contractat Digi TV Digital și Digi Tel sau Digi TV Digital și Digi Mobil din oferta curentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel