Ratko Mladici i-a felicitat pe poliţiştii veniţi să-l aresteze şi i-a invitat la masă

Ratko-Mladici
Ratko-Mladici

Ratko Mladici i-a întâmpinat pe poliţiştii veniţi să-l aresteze, joi dimineaţă, felicitându-i, a declarat sâmbătă ministrul sârb de Interne, Iviţa Dacici, ziarele furnizând mai multe detalii despre modul în care s-a derulat arestarea fostului lider militar.

"Bravo băieţi, l-aţi găsit pe cel pe care îl căutaţi", au fost primele cuvinte pe care le-a adresat fostul lider militar al sârbilor din Bosnia echipei de poliţişti şi membri ai Serviciului de informaţii sârb (BIA), care tocmai intraseră în casa din Lazarevo unde se ascundea Ratko Mladici, a declarat Iviţa Dacici pentru postul public de televiziune RTS.

Potrivit cotidianului Blic, detaliul care le-a permis anchetatorilor să-l identifice formal pe Ratko Mladici în persoana pe care o supravegheau când ieşea din casa din Lazarevo pentru a face câţiva paşi în grădină a fost un inel cu piatră preţioasă de la mâna stângă.

Ratko Mladici şi-a scos acest inel în timpul arestării şi l-a predat unui poliţist, cerând "să fie dat familiei" sale.

"S-a terminat. Branko (un văr al lui Ratko Mladici la care stătea acesta) dă de băut şi de mâncat. Iată cartea mea de identitate şi livretul militar", a adăugat Mladici, potrivit publicaţiei Blic, care citează o sursă apropiată anchetei.

Şuncă, brânză şi "rakia", un rachiu de prune foarte apreciat în Serbia au fost propuse poliţiştilor şi membrilor BIA.

Conform Blic, Ratko Mladici a fost întrebat dacă este înarmat şi fostul militar a răspuns: "Ce general aş fi eu dacă nu aş fi înarmat? Iată cele două pistoale ale mele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel