Rabla 2021 începe la sfârșitul lunii aprilie. Ministrul Tanczos Barna: Trebuie să fim gata, ca să avem 8 luni de implementare

foto ilustrativă Pixabay
foto ilustrativă Pixabay

Programul Rabla pentru anul 2021 întârzie din cauza aprobării târzie a bugetului pentru anul curent, a anunțat ministrul Mediului. 

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat, cu privire la programul Rabla din 2021, că ”merge cel puțin cu bugetul de anul trecut și cel puțin cu condițiile de anul trecut, adică valoarea tichetelor”. 

Despre startul programului Rabla în 2021, ministrul UDMR a răspuns, invitat fiind la Digi24, că ”pornim în luna aprilie”, motivând această întârziere prin întârzierea aprobării Legii bugetului de stat, promulgată luni de președintele Klaus Iohannis.

Până la programul Rabla 2021, mai e un pas însă: ”Trebuie să aprobăm bugetul AFM (n.r. Administrația Fondului pentru Mediu)” a precizat Tanczos Barna, aprobare care va avea loc într-o ședință de Guvern. 

”La SFÂRȘITUL lunii aprilie trebuie să fim gata cu Rabla ca să avem 8 luni de implementare” a mai spus ministrul. 

Precizăm că o solicitare oficială către Ministerul Mediului a fost făcută de către DCNews cu privire la programul Rabla 2021, însă, conform răspunsului inițial dat de un reprezentant din Minister, detaliile cu privire la tichete, valoarea lor, condiții noi vor fi disponibile abia după aprobarea bugetului AFM. Despre când va fi aprobat, fără a exista o certitudine în acest sens, ni s-a răspuns că probabil în următoarea ședință de Guvern. De îndată ce Ministerul Mediului va răspunde la solicitarea DCNews, după aprobarea bugetului AFM, revenim cu informații complete despre Rabla 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel