Quintus, despre decizia luată de PNL: S-a greşit enorm

Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, a explicat că PNL "nu are motiv să retragă candidatura domnului Munteanu".

Mircea Ionescu Quintus a explicat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că nu poate face publică decizia luată de PNL marţi cu privire la candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei. 

"Cu toată disponibilitatea, când e vorba să îmi dau eu cu părerea, e decizia mea. Aici e o hotărâre a conducerii partidului şi ne păstrăm această discreţie pentru că în legătură cu ce am hotărât trebuie să facem pregătiri. Starea de spirit creată în jurul candidaturii domnului Munteanu, de multe ori nefavorabilă, a fost cea care a generat necesitatea acestei şedinţe. 

Pentru mine a fost o surpriză această candidatură. E vorba de hotărâri importante şi pentru domnul Munteanu şi pentru PNL. PNL nu are niciun motiv să retragă candidatura domnului Munteanu. (...)

Părerea mea este că s-a greşit enorm şi de aceea nu am dat votul în momentul acela pentru că ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru. Am arătat că nu suntem în stare să găsim un candidat în interiorul partidului. 

Pot să vă spun că am avut ieri o discuţie telefonică cu dl Munteanu, am vorbit mai mult de un sfert de oră, şi s-a consultat cu mine asupra a ceea ce este de făcut. 

E o conferinţă de presă importantă şi pentru Primăria Capitalei, şi pentru PNL şi pentru domnul Munteanu. Îmi pare rău că distinşii noştri colegi au ales să aibă o poziţie, -n.r: de a nu-şi face campanie alături de Munteanu- înainte de a vedea cum va gestiona PNL criticile la adresa domnului Munteanu. 

Hotărârile luate în această seară, de perfect comun acord, nu vor fi defavorabile nimănui. Evident că a fost prezent şi domnul Munteanu", a concluzionat seniorul PNL. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel