PSD, mutare după alegerile locale. Negrescu: Asta trebuie să facem

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a comentat rezultatul alegerilor locale. 

"Alegerile locale s-au terminat. Partidul Social Democrat a obținut cel mai mare număr de președinți de consilii județene și cei mai mulți primari din țară, în ciuda atacurilor repetate la care a fost supus atât din partea dreptei cât și din partea partidelor mai mici. Urmează foarte multă muncă și lucruri de realizat pe plan local, inclusiv în atragerea fondurilor europene. Noi, social democrații, mereu am crezut într-o dezvoltare echilibrată și sustenabilă la nivel național.

În această campanie am fost în zeci de județe din țară și cred că drumul început în urmă cu puțin timp privind modernizarea partidului trebuie să continue. Nu este un drum ușor, și este un parcurs care necesită implicare și efort din partea tuturor membrilor și simpatizanților noștri. Cel mai important este să fim uniți și să comunicăm și mai mult pentru a putea construi împreună o stângă modernă, europeană și mai ales, susținută de români", transmite Victor Negrescu.

Negrescu: În următoarea perioadă mirajul creat de alianța PNL-USR va dispărea

"În perspectiva alegerilor naționale trebuie să fim și mai activi, prezentând cu claritate propunerile noastre pentru viitorul României. În acest sens, se lucrează la un program guvernamental cu acțiuni și măsuri clare ce pot fi implementate la nivel național. Toate propunerile noastre vor fi însoțite de fundamentări solide și de explicații pentru că din păcate, ultimele luni, sub guvernarea dreptei, au fost pierdute pentru români. În următoarea perioadă mirajul creat de alianța PNL-USR va dispărea iar atunci, ca de fiecare dată, social democrații trebuie să reconstruiască ceea ce au distrus ceilalți.

În fața unei drepte însetate de putere și de conectarea la resurse publice, Partidul Social Democrat rămâne singura alternativă credibilă și o opoziție serioasă. Om cu om, trebuie să continuăm ce am început în ultimele luni, să discutăm cu românii și să oferim soluțiile de care are nevoie România. Cu profesionalism, pragmatism și multă seriozitate, vom rămâne primul partid în opțiunile românilor", a scris Victor Negrescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel