Protestatarul Dide, legat cu lanț de gardul Guvernului. Gest extrem - video + update

Protestatarul Dide, legat cu lanț de gardul Guvernului. Gest extrem cu bidonul de benzină - video
Protestatarul Dide, legat cu lanț de gardul Guvernului. Gest extrem cu bidonul de benzină - video

Mihai Dide, unul dintre protestatarii amendați în repetate rânduri, s-a legat, joi, 19 iulie, cu un lanț de gardul Guvernului. De asemenea, are și un bidon de benzină la el. 

Dide susține că protestează față de intenția Guvernului de a emite o Ordonanță de Urgență, având și un mesaj pentru premierul Viorica Dăncilă.

"Am văzut că a fost convocată o ședință, în seara aceasta, la Senat. Aici e Guvernul, știu, să nu creadă cineva că nu știu", a zis Dide. "A fost convocată o ședință, dar nu știm scopul, nu știm pentru ce. (...) Nu avem idee ce fac, nu avem acces la întâlniri, la ședințe. Singurul lor scop acum este să-și scape penalii de pușcărie", a adăugat acesta.

Întrebat ce are în bidonul pe care îl ține în mână, Dide a răspuns: "Benzină". "Vă rugăm frumos să mergeți să-i spuneți doamnei Dăncilă să nu recurgă la un gest nesăbuit și să dea vreo Ordonanță de Urgență astăzi", a mai spus Dide.

"O torn acum pe mine"

"Vă rog, nu trageți. Dacă vreți să o torn acum pe mine, o torn acum pe mine. (...) Ia mâna de pe ea! Ia distanță! Vă rog să mă lăsați în pace, eu sunt foarte calm. Vreau să stau liniștit aici", a zis Dide.

La faţa locului se află mai mulţi jandarmi care încearcă să-l convingă să renunţe la protest, explicându-i că, prin gestul său, încalcă legea care sancţionează tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Update 1 - A ajuns descarcerea, potrivit Antena 3.

Update 2 - Acesta a fost ridicat de jandarmi.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel