Update: PROTEST Piața Victoriei. Românii strigă: NU MAI VREM CORUPȚIE!-VIDEO

Facebook Corupția Ucide
Facebook Corupția Ucide

Aproximativ 1.000 de persoane de toate vârstele, majoritatea tineri, dar și bătrâni și copii, foarte mulți pe biciclete, au pornit duminică seară din Piața Victoriei în marșul "Împreună salvăm țara de corupți".

----

Circa 400 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei să protesteze împotriva Guvernului Tudose.

Românii strigă: "NU MAI VREM CORUPȚIE!", "JOS GUVERNUL", "ÎN DEMOCRAȚIE HOȚII STAU LA PUȘCĂRIE", "PSD, CIUMA ROȘIE".

Oamenii s-au strâns în Piața Victoriei în jurul orei 19.00, iar în jurul orei 20:30 se va pleca în marș către Piața Romană – Piața Universității – Parlament și Curtea Constituțională a României.

"Dacă rămânem pasivi și nu luăm atitudine la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, vom pierde definitiv războiul pe care l-am dus cu corupția cel puțin în ultimele 5 luni.(...) Să nu uităm ce anume ne-a scos pe toți în stradă începând cu 31 ianuarie: nu doar OUG 13 dată noaptea ca hoții, dar și tot sistemul acesta putred de corupt de care abia de curând am început să fim mai conștienți. Nu mai vrem hoție, minciună, sfidare, aroganță, incompetență și corupție!

Ne dorim o clasă politică curată și onestă, care să lucreze pentru cetățeni, nu doar în interes personal, o clasă politică bazată pe meritocrație și valori morale, valori europene. Lupta noastră nu trebuie să înceteze, pentru că doar împreună putem salva țara de corupți!", scriu cei de la Corupția ucide.

Tudor Chirilă le-a transmis oamenilor să iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile.

"Îmi pare rău că duminică nu pot participa la marșul care se anunță cu plecare din Piața VIctoriei (avem concert la Galați). Sper însă că lumea va participa în număr mare pentru că ultima săptămână ne-a demonstrat un lucru clar: nu au nicio dorință de a schimba lucrurile. De fapt vor să le schimbe, dar către 2004 când nu exista nicio instituție care să li se opună. Și dacă ne uităm la noul program de guvernare și la măsurile fiscale ne dăm seama că ștreangul e destul de aproape de gâtul contribuabilului onest. Deci avem corupție+guvernare iresponsabilă+media aservită = ? Vă las pe voi să completați și să vă gândiți dacă merită să ne facem vocile auzite sau nu", a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel