Primar PSD, la conducerea Pro România. Cum va activa concomitent în cele două partide

Pro România
Pro România

Un primar, actual membru PSD, va coordona activitatea unei filiale județene a partidului Pro România. 

Primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, actual membru PSD, va coordona activitatea filialei judeţene Hunedoara a partidului Pro România, până la alegerile pentru Parlamentul European, el menţionând joi că nu-şi va da demisia din rândurile social-democraţilor pentru că şi-ar pierde mandatul de edil.

"Dacă îmi dau demisia din PSD, îmi pierd mandatul de primar. (...) Cred că mi-am câştigat dreptul moral de a face politica pe care o doresc", a declarat Rîşteiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva.

Planuri de viitor

El a arătat că şi-a propus să contribuie la o nouă construcţie politică şi că nu are în plan să candideze pentru un mandat de parlamentar, preferând să rămână în administraţie.

"Eu nu vreau să ajung pe un post de parlamentar. Nu-mi doresc să fiu preşedintele unui partid în judeţul Hunedoara. Doresc să fiu un contributor al unei construcţii politice în care să fim mândri de cei care ne conduc", a spus Rîşteiu.

În ceea ce priveşte rezultatele propuse pentru alegerile europarlamentare, liderul filialei judeţene Hunedoara a Pro România a menţionat că ţinta propusă în zonă este realizarea unui scor mai bun decât media naţională.

O dată cu Emil Rîşteiu, în rândurile filialei Pro România au mai venit doi foşti consilieri judeţeni, Dacian Ciodaru şi Ioan Hojda, ambii membrii PSD, ei anunţându-şi demisiile din funcţiile în care au fost aleşi.

Vezi și: Gabriel Ispas a plecat din PSD în partidul lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel