Preparatul banal al lui Meghan Markle pe care Harry îl ADORĂ. Detaliul care răstoarnă orice așteptare

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Ce le gătește Meghan Markle celor din familie. Prințul Harry a dat-o de gol. 

În ciuda tuturor controverselor, zvonurilor și declarațiilor din partea apropiaților Familiei Regale, legătura dintre Meghan Markle și Prințul Harry este extrem de puternică, iar cei doi se înțeleg de minune deși mulți i-ar fi vrut despărțiți. 

Un gest neașteptat de iubire dintre ei a fost cel în care Prințul Harry a decis să lase tot și să plece alături de Meghan și de fiul lor, Archie, în SUA, totul pentru a o proteja pe actriță și de a o feri de problemele și asaltul prin care a trecut Prințesa Diana. 

Ce le gătește Meghan Markle lui Harry și Archie

 

Meghan Markle este mamă și soție, așa că își răsfață adesea familia cu preparate făcute în casă delicioase.

Prințul Harry a dezvăluit felul lui preferat de mâncare, pe care Ducesa de Sussex i-l prepară ori de câte ori are ocazia. Mai mult, el a spus că Meghan este o bucătăreasă excelentă, scrie hellomagazine.com

Ei bine, se pare că Meghan Markle este expertă în banana bread, un fel foarte apreciat de englezi care constă într-un pandișpan pufos și umed, plin de banane și ciocolată.

Prăjitura este foarte ușor de făcut și rețeta poate fi îmbunătățită cu nuci, alune, unt de arahide, nuci pecan, merișoare, ciocolată și multe alte bunătăți.

Meghan preferă să adauge doar banane și încă două ingrediente în plus, care fac din acest desert preferatul familiei sale.

Un fermier, impresionat de desertul lui Meghan Markle

 

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când se aflau în turneu regal în Australia, Meghan a venit cu banana bread pe care o pregătise chiar ea la un picnic alături de o familie de fermieri de lângă Sydney.

Elaine Woodley de la acea fermă a fost foarte impresionată de faptul că Ducesa a gătit și a adus cu ea acest desert.

"Ea a spus că, dacă te duci în casa cuiva, aduci mereu ceva şi aşa a făcut. Era îngrijorată că a pus prea multe banane în ea, dar Ducele a spus că nu sunt niciodată prea multe banane în banana bread", a mărturisit Elaine Woodley.

În plus, Meghan adaugă bucățele de ciocolată și ghimbir, pentru o aromă în plus. 

Dieta lui Meghan Markle. Ce mănâncă Ducesa într-o zi, pentru silueta de invidiat

De când a apărut vestea că fosta actriță din serialul Suits, Meghan Markle (acum ducesă de Sussex) era logodită și urma să se căsătorească cu prințul Harry, toate privirile au fost îndreptate asupra ei. Apoi a fost nunta regală, când milioane de oameni din întreaga lume au așteptat cu răsuflarea tăiată să o vadă în rochia albă, în care a arătat absolut încântătoare. Dar cum de se menține într-o formă atât de bună? Asta se datorează în bună parte a ceea ce mănâncă într-o zi, potrivit DC MEDICAL.RO

Nu refuză cartofii prăjiți

Când încă filma pentru Suits, Meghan Markle i-a spus odată lui Delish ce mănâncă într-o zi. Se pare că preferatele ei sunt cartofii prăjiți și vinul! Desigur, nu poate să le consume chiar ori de câte ori vrea. Când filma îndrăgitul serial TV era foarte disciplinată când era vorba de nutriția ei.

Dar silueta eu frumoasă s-ar putea să fie datorată exercițiilor yoga. Se pare că Meghan adoră yoga și își face timp în fiecare zi. Iată ce obișnuiește să consume:

Dimineața, la trezire, apă caldă cu un pic de lămâie

Mic dejun: crupe de ovăz cu banane și sirop de agave

Prânz: salată cu un pic de proteine ​​(cum ar fi puiul)

Gustare: măr cu unt de migdale și sare de mare

Pre-cină: suc verde

Cina: paste cu dovlecei / dovlecei, mult parmezan și un pahar de vin

Când Meghan nu filma, era mai puțin strictă în ceea ce privește dieta. Chiar dacă nu înfulecă tot felul de gustări, nu a spus nu cartofilor prăjiți, din când în când.

La micul dejun, acum Ducesei de Sussex îi place să mănânce o omletă cu ierburi proaspete și brânză pe pâine prăjită. La prânz, ea alege deseori fructe de mare. De multe ori alege supă la cină.

"Aduceți-o pe Meghan Markle!" Prințul William, pus la zid. SCANDAL la Casa Regală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel