Prințul William, scandal uriaș. Val de revoltă după ce s-a arătat "SCÂRBIT" de Anglia-Italia: Aduceți-o pe Meghan Markle!

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Prințul William, viitorul Rege al Marii Britanii, a fost pus la zid după mesajul pe care l-a publicat după ce Anglia a pierdut cupa EURO 2020.

Finala EURO 2020 și câștigarea Italiei la penalty-uri, în fața Angliei, a lăsat loc controverselor și scandalurilor. 

În mijlocul celor mai dure reacții se află chiar Prințul William, prezent în loja VIP la meci, alături de Kate Middleton și fiul lor cel mare, Prințul George.

În vreme ce majoritatea fanilor englezi s-au simțit bine și și-au încurajat echipa națională, în ciuda faptului că nu au reușit să ridice cupa, alții și-au vărsat frustrările pe jucătorii pe care i-au găsit vinovați pentru eșec. Mai multe postări pe Twitter la adresa jucătorilor Angliei, Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka, fotbaliștii care au ratat la loviturile de departajare, sunt investigate, fiind considerate rasiste. 

După câștigul Italiei și după mesajele rasiste la adresa jucătorilor Angliei, Prințul William, Duce de Cambridge, a scris pe Twitter că este "scârbit". 

"Sunt scârbit de abuzul rasist îndreptat împotriva jucătorilor englezi după meciul de aseară. Este absolut inacceptabil ca jucătorii să suporte acest comportament urât. Trebuie să se oprească acum și toți cei implicați ar trebui să răspundă", a scris Prințul William. 

Mesajul său, val de critici

Mesajul postat de prințul William a provocat un val de reacții, majoritatea negative. Acesta este numit "ipocrit", pentru că nu a avut nicio reacție în momentul în care Meghan Markle a dezvăluit, în timpul interviului cu Oprah Winfrey, că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o și că au existat o mulțime de probleme despre rasă. 

- "Bun. Acum, faceți asta pentru Meghan Markle"

- "Acum unul pentru cumnata ta. Vom aștepta ..."

- "Ai capacitatea de a condamna rasismul - nu doar în fotbal - ci atunci când este îndreptat către membrii familiei tale. Vă rugăm să folosiți această putere"

- "Te rog, nici măcar nu ți-ai vizitat nepotul în SUA !! Vorbești cu Harry? Faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Începeți cu familia. Atunci, vom crede acest lucru."

- "Cu siguranță pe unele tipuri de BS ipocrit „faceți așa cum spun eu, nu așa fac eu”. Nu pot folosi această putere pentru Harry și Meghan; pentru că atunci ai afla sigur că familia regală a făcut parte din mulțimea care a făcut aceste comentarii. De parcă nu am fi știut deja că au făcut acele comentarii"

- "De ce nu ați făcut asta pentru Megan Markle. I se datorează scuze publice. Anglia trebuie să țină cont de istoria sa rasistă ... foarte, foarte tristă!"

- "Aduceți-o pe Meghan Markle! Ducesa succesului va rezolva totul, va scrie o carte, va face un film și va fi intervievată de Oprah"

Abuz de neiertat

Gareth Southgate, antrenorul echipei naționale a Angliei, consideră că abuzul rasist îndreptat împotriva jucătorilor este ”de neiertat”.

Prințul William, de asemenea, s-a declarat ”scârbit” de unele comentarii. Într-o conferință de presă, Southgate a declarat că ”am arătat puterea pe care o are țara noastră când suntem uniți, energici și pozitivi”.

El a subliniat că echipa națională reprezintă pe toată lumea, iar ceea ce s-a întâmplat la UEFA 2020 a fost o ”luminiță” care a adus oamenii împreună pentru ceea ce cred, iar această unire trebuie să continue.

Întrebat despre abuzuri, comportamentele nerespectuoase și jignitoare a unor suporteri englezi, selecționerul a răspuns: ”Nu putem controla asta. Putem doar să spunem că noi credem că ar trebui să reprezentăm și reprezentăm țara în felul în care noi simțim”.

Cine este românul care a stat lângă Prințul William și Kate Middleton, în loja VIP, la Finala EURO 2020

Întreaga Europă și fani ai fotbalului au stat cu ochii pe stadionul Wmbley, la meciul dintre Anglia și Italia, pentru a afla marele câștigător al EURO 2020. 

Deși favorită, Anglia a pierdut finala pe mâna antrenorului și a celor trei jucători tineri care au ratat loviturile de la 11 metri. Saka, cel mai tânăr jucător, a fost cel care a pecetluit soarta finalei, ratând ultima șansă a Angliei.

Pe lângă privirile ațintite pe meci, ochii au fost și pe lojele VIP, iar un detaliu a ieșit în evidență. Alături de Familia Regală britanică, mai exact lângă Prințul William, Kate Middleton și Prințul George, s-a aflat și un român, și nu oricine.

Este vorba de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, potrivit playtech.ro.

Mai mult, în lojele VIP s-au aflat și Tom Cruise, Louis Figo, David Becham și premierul Boris Johnson. 

Conform fotografiilor, Răzvan Burleanu s-a aflat foarte aproape de locul unde a stat Prințul William, alături de soția sa și de Prințul George.

Invitații de acest gen au fost trimise majorității președinților de Federații din Europa, cât despre Răzvan Burleanu, acesta este foarte bun prieten cu șeful UEFA, Aleksander Ceferin.

Prințul William a numit-o pe Meghan "femeie nenorocită"

Odată cu intrarea lui Meghan Markle în Familia Regală și deciziile radicale luate de Prințul Harry pentru a-și proteja noua familie formată alături de actiță, odată cu renunțarea la statutul regal și mutarea în Statele Unite ale Americii departe de ceea ce trăise ani de zile, dar și interviul picant și acuzațiile dure aduse în interviul cu Oprah Winfrey, relațiile dintre Prințul Harry cu fratele său, Prințul William, dar și cu tatăl său, Prințul Charles, s-au răcit automat. 

La înmormântarea Prințului Philip, se pare că Prințul William a avut o ieșire nervoasă și într-un cerc restrâns de prieteni ar fi numit-o pe Meghan Markle "femeie nenorocită", citează Page Six. 

"Au sărit unul la gâtul altuia"

Se pare că răbufnirea Ducelui de Cambridge ar veni din modul în care soția Prințului Harry s-a comportat cu personalul de la Palat. 

"Uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a purtat cu staff-ul meu. Fără milă!", ar fi spus Prințul William.  

William și Harry s-au revăzut după un an la înmormântarea bunicului lor, iar după funeralii, cei doi au avut o discuție de două ore la Castelul Windsor. Potrivit Daily Mail, cei doi frați s-au certat în spatele ușilor închise. 

"Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel