Moment inedit la Românii au talent. Dansul, simțit prin toți porii de o tânără de 13 ani: "Ai mari șanse să câștigi!" (VIDEO)

La doar 13 ani, Victoria i-a făcut pe jurați să-și pună mari speranțe în ea, vâzând-o chiar o posibilă câștigătoare Românii au talent.

Elevă la Colegiul Pedagogic din Craiova și pasionată de dans de la vârsta de 6-7 ani, Victoria a ajuns să îmbrățișeze această artă după ce părinții i-au observat înclinația și au dus-o la cursuri.

Pasiunea pentru dans a purtat-o pe la multe competiții. Cea mai importantă realizare a fost obținerea unei burse la Napoli, o bursă de studii de balet, dans contemporan și jazz.

După cum spune chiar ea, este o persoană introvertită, dansul ajutând-o să-și poată exprima emoțiile.

Andi Moisescu: Mi se pare admirabil ca la 13 ani să treacă muzica prin tine și să simți cu atâta gingășie tot ceea ce trece prin tine și să transmiți mai departe. Am văzut un moment foarte emoționant! Bravo!

Andra: Să nu îți pierzi niciodată iubirea pentru dans!

Mihai Bobonete: Din punctul meu de vedere, ai mari șanse să câștigi Românii au talent. Să îți spun și de ce... O iau matematic aici, nu merg pe sentiment. Ești din Craiova, dansezi foarte bine. Am mai avut pe cineva din Craiova care a venit și a dansat și a câștigat Românii au talent - pe Darius. Aștept cu nerăbdare să te văd data viitoare pe scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel