Fanfara Hasnaș din Rep. Moldova, dovada că se poate. De la instrumente improvizate din resturile altora, la show total pe scena Românii au talent (VIDEO)

Fanfara Hasnaș din Republica Moldova a adus veselia pe scena Românii au talent.

În 2014, Arhirii Andrei a înființat fanfara Hasnaș. Pentru că banii lipseau cu desăvârșire, primele lecții le-au făcut cu niște instrumente vechi pe care le-au găsit abandonate într-o casă de cultură. Le-au reparat și s-au pus pe treabă. Ușor-ușor au reușit să își amenajeze un studio.

În prezent, Fanfara "Hasnaș" este una din cele mai bune din Republica Moldova Toți cei 14 membri sunt copii simpli, care ajung cu greu la școală, fiind la o distanță mare de casele lor.

În această seară, artiștii au făcut show total pe scena de la Românii au talent. Publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat, iar Andra chiar a dansat pe muzica interpretată de fanfară. Prins de atmosfera creată, nici Mihai Bobonete nu a putut sta la locul lui. A urcat pe scenă și i-a luat locul dirijorului, într-o încercare "timidă". 

Andra: A sunat foarte bine, ador muzica asta cântată de fanfară. Sunteţi minunaţi!

Bobonete: Sunteţi foarte buni şi aţi făcut show în seara asta. Abia aştept să vă mai aud la Românii au talent.

Momentul artistic al copiilor din satul Hăsnăşenii Mari din Republica Moldova nu putea să fie răsplătit altfel decât cu patru de DA.

VIDEO>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel