Surpriză la Chefi la cuțite. Vedetele care gătesc pentru cei patru jurați (FOTO)

În seara aceasta, chefii vor primi vizita mai multor oaspeți celebri.

 Ediția de ieri seară Chefi la cuțite a venit cu o dublă bucurie pentru Chef Alexandru Sautner: juratul a câștigat amuleta, după degustarea făcută de Ruby, iar la preselecții, i-a dat cuțitul de aur lui Mario Mădălin Dumitru. În seara aceasta, Chefii vor primi vizita mai multor oaspeți celebri - printre ei, Giulia și Vlad Huidu, care vor intra în bucătăria Chefi la cuțite dornici să-i cucerească pe jurați cu preparatul lor.

Lupta de ieri pentru amuletă a adus victoria lui Chef Alexandru Sautner, cel care a adăugat, totodată, 5 puncte la totalul care va cântări greu înaintea etapei confruntărilor între echipe. Chef Richard a primit 4 puncte, iar Chef Orlando și Chef Ștefan Popescu au obținut 3, respectiv 2 puncte. Tot aseară, Chef Sautner i-a dat lui Mario Mădălin Dumitru cuțitul de aur, distincția care-l propulsează direct în etapa battle-urilor între echipe. Concurentul l-a impresionat pe jurat atât cu preparatul prezentat, cât și cu experiența culinară, câștigată vreme de 15 ani, în mai multe restaurante din Europa. Mario a absolvit Alma, cea mai bună școală gastronomică din Italia, iar pasiunea lui pentru gastronomie s-a împletit cu simțul aventurii. Astfel, din Italia, Mario a ajuns în Germania, cu doar 35 de euro în buzunar și diploma de bucătar, în primele opt luni dormind în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea. Periplul său culinar l-a purtat și în Marea Britanie, unde a lucrat cu Marco Pierre White, cel supranumit copilul teribil al gastronomiei moderne, care la 33 de ani a fost cel mai tânăr Chef distins cu 3 stele Michelin. În prezent, Mario lucrează ca Executive Chef la Sinaia și declară că visul lui este să-și pună amprenta pe gastronomia românească și să obțină cel puțin o stea Michelin.

Giulia și Vlad Huidu, în fața chefilor

Creativitatea juraților Chefi la cuțite este din nou pusă la încercare în această seară de o temă provocatoare: trebuie să transforme fast food-ul într-o veritabilă experiență fine dining. Interpretarea acestei teme se lasă cu discuții încinse în ringul amuletei. Dar platoul preselecțiilor nu este mai puțin condimentat, pentru că, în bucătăria Chefi la cuțite, printre cei care vor găti în această seară, se numără Giulia și Vlad Huidu. Celebrul cuplu este gata de o nouă aventură, de data aceasta la bancul de lucru, printre tigăi și ingrediente picante. 

Tot în această seară, le vor face o vizită Chefilor Otilia Bilionera și soțul ei, Bekir, pentru care provocarea de a colabora în bucătărie se va dovedi extrem de amuzantă, dar și plină de obstacole. Jurații vor întâlni și un oaspete cu totul special de peste hotare: este vorba despre Sylvain Helaine, care vine din Franța și se prezintă ca cel mai tatuat profesor din lume – pentru că pasiunea lui de a-și imprima simboluri și povești pe piele nu l-a împiedicat să aibă acest job. Cunoscut și ca Mr. Snake, el și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 7 ani, iar acum se consideră o operă vie de artă.

Cum se vor desfășura întrecerea pentru amuletă și toate momentele savuroase din platoul audițiilor telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel