Cum cureți geamurile fără soluții speciale. Totul este 100% natural

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Dacă nu ai la îndemână o soluție specială pentru curățarea geamurilor, există câteva metode simple și eficiente pentru a obține un rezultat de nota zece.

Oțet și apă caldă

Amestecă o parte oțet alb cu două părți apă caldă într-un pulverizator. Pulverizează pe geam și șterge cu o lavetă de microfibră sau cu ziar pentru a evita urmele.

Apă cu săpun de vase și amoniac

Amestecă apă caldă cu puțin săpun de vase și adaugă o picătură de amoniac. Aplică pe geam cu un burete moale și șterge cu o cârpă curată.

Bicarbonat de sodiu și apă

Fă o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și aplic-o pe geam cu o lavetă moale sau un burete. După ce ai frecat bine, șterge cu apă curată.

Soluție de lămâie

Amestecă sucul de la o lămâie cu apă într-un pulverizator și folosește-l pentru a curăța geamurile. Lămâia are proprietăți degresante și antiseptice.

Doar apă și o cârpă

În cazul în care geamurile nu sunt foarte murdare, poți să le cureți doar cu apă și o cârpă curată. Asigură-te că îndepărtezi orice reziduuri cu o cârpă uscată.

Indiferent de metoda pe care o folosești, este important să ștergi geamurile într-o zi mai răcoroasă, pentru a evita evaporarea rapidă a soluției și pentru a preveni apariția petelor. De asemenea, începe de sus în jos pentru a evita scurgerea murdăriei pe suprafața deja curățată. Mișcările circulare sau în formă de "S" pot fi eficiente pentru a preveni lăsarea urmelor. 

Dacă geamurile sunt foarte murdare sau dacă observi urme persistente, poți repeta procesul de curățare până când obții rezultatul dorit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel