"După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!". Turc stabilit în România, senzație pe scena iUmor

Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se văd duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16. 

În cea de-a opta ediție iUmor-Alege comedia sezonul 16, Nury Guney, cel mai simpatic turc care a fost pe scena iUmor, revine în platoul comediei cu bunătăți din Maramureș, pentru fiecare dintre cei patru jurați. Cetățeanul turc, stabilit în România, recunoaște că: "După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!”.

Nury Guney a venit cu surprize de zile mari pentru cei din platou și a cucerit publicul cu poveștile sale delicioase, spuse într-o română greu de deslușit, creând un adevărat spectacol: "Se vede că omul chiar trăiește la noi în țară și că s-a adaptat, bravo lui!", a mărturisit Cheloo.

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel