"Dacă aduci originalul, și el va lua 7 puncte". Emi și Cuza, provocare "fără speranță" la Te cunosc de undeva (FOTO)

Emi și Cuza vor avea de dus la bun sfârșit, la Te cunosc de undeva, un moment pentru care nu își fac prea multe speranțe.

Artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au păreri diametral opuse. El Chombo, artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine la Te cunosc de undeva! cu un alt hit reggaeton – „Chacarron”. Piesa le-a trezit amintiri din adolescenţă, iar pe cei doi prezentatori i-a făcut să exclame: „Nu mi-am putut imagina că puteţi face din acest moment unul atât de simpatic!” (Alina Pușcaș) și „Asta ȋnseamnă show!” (Pepe). 

"Momentul ăsta e ca o carte de căpătâi"

Despre referinţa din această săptămână, Emi și Cuza nu s-au putut pune de acord ȋncă de la primele antrenamente. În timp ce unul susţine că e o capodoperă și o avea sonerie la telefon ȋn adolescenţă, pe celălalt ȋl lasă complet rece. „Permite-mi o paralelă oarecum exagerată, dar momentul ăsta e ca o carte de căpătâi, fiecare e liber să o interpreteze așa cum vrea! Dar e o piesă extraordinară, aș asculta-o ȋn fiecare dimineaţă”, a dezvăluit Cuza, ȋn vreme ce Emi a completat: „Ne aduce aminte de adolescenţă, când mergeam amândoi cu bani de o bere la karaoke și ne distram toată seara!”. 

Deși au mărturisit că s-au chinuit foarte mult cu piesa, au recunoscut amândoi, la unison, că nu ȋși fac mari speranţe: „Dacă ȋl aduci pe băiatul ăsta și il pui pe scenă și face momentul exact el, originalul, cu vocea lui, cu gesturile, cu ochelarii lui, și el va lua 7 puncte, maximum!”. Cum se vor descurca cei doi artiști, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel