Ilona și Ristei, șase ore petrecute la machiaj, la Te cunosc de undeva: "Nu pot să cred că îţi dai doctoratul cu asta!"

Ilona și Ristei au fost nevoiți să stea șase ore la machiaj pentru transformarea de la Te cunosc de undeva.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptată de la Motanul Dănila și Veronica la balans pop pe o plajă din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizări – Farruko și Pedro Capo, cu piesa Calma. 

"Voi lucra pe acest personaj total diferit faţă de tot ce am făcut până acum, mai exact o să ȋmi scriu pe fiecare vers toate gesturile pe care le face”, a dezvăluit Ilona la antrenamentele de actorie, când a realizat câte gesturi diferite are artistul pe care ȋl va impersona, pe fiecare vers. „Nu pot să cred că ȋţi dai doctoratul cu transformarea asta!”, a exclamat profesoara de actorie, Adriana Trandafir. 

"Referinţa lui e din zona unui gigolo relaxat, liniștit"

Nu doar partea de actorie i-a dat mari bătăi de cap Ilonei, ci și transformarea ȋn sine. Aproape 6 ore a petrecut actriţa ȋn cabina de machiaj pentru a intra ȋn pielea personajului Farruko. Doar pictarea tatuajelor pe tot corpul a durat peste 3 ore: "Încă de când am primit referinţa, mi-am dat seama ce mă va aștepta. Mi-am căutat pe-acasă răbdarea pierdută și am deschis platoul la 8 dimineaţa!”, a dezvăluit Ilona. 

Ușor nu i-a fost deloc nici lui Florin Ristei, care a primit un personaj ȋn contrapunct total cu personalitatea sa: "Trebuie să recunoaștem că nu e stilul lui Florin, care un tip foarte dinamic, foarte activ, iar referinţa lui e mai degrabă din zona unui gigolo relaxat, liniștit!”, a declarat profesoara de actorie, Adriana Trandafir, la antrenamente. Cum s-au descurcat Ilona și Ristei cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, mâine seară, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel