EXCLUSIV  Râdem, dar nu este bine în Sectorul 1. Ce a făcut av. Florin-Mircea Andrei, prima oară din `86 ca să nu-i intre șobolanii în casă

Șobolan, în parcul Herăstrău din București / Sursa foto: Agerpres
Șobolan, în parcul Herăstrău din București / Sursa foto: Agerpres

Avocatul Andrei Florin-Mircea, candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre situația din Sectorul 1, condus de Clotilde Armand.

"Unele propuneri ale doamnei Clotilde sunt de râs. Este problema aia cu lifturile, să schimbe lifturile. Şi a propus asociaţilor de locatari să strângă ei bani să organizeze licitaţia - ei, asociaţia de proprietari! -, să monteze lifturile şi, după aia, Primăria le dă banii. Unde se face aşa ceva? Nici nu se poate, nu ai voie pe lege.

Din păcate, râdem, dar nu este bine. Eu sunt cetăţean al Sectorului 1 şi stau la parterul unui bloc. Acolo, pentru prima dată de când stau în Bucureşti, din 1986, am închis uşile să nu care cumva să intre şobolanii în casă. Gunoiul în capătul blocului... Glume putem face, pentru că noi suntem un popor care face haz de necaz, dar tare rău arată Sectorul 1! A ajuns ultimul sector al Bucureştiului. Este bătut la absolut toate capitolele de celelalte sectoare şi tocmai lucrul ăsta trebuie să îl remediem", a spus Andrei Florin-Mircea, la DCNews TV.

Interviul integral, în materialul video de mai jos

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel