O jachetă galbenă pe care prințesa Diana a purtat-o în Hong Kong în 1989, scoasă la licitație

captură video YouTube, Associated Press
captură video YouTube, Associated Press

Mai multe rochii care au aparținut Prințesei Diana au fost scoase la licitație.

O jachetă galbenă purtată de prințesa Diana în Hong Kong în 1989 este, în prezent, expusă la public alături de alte cinci ținute, înainte de a fi scoase la licitație în luna iunie. Expoziția care include rochii, pantofi și genți pe care le-a purtat în timpul vieții a fost deschisă într-un centru comercial din Hong Kong și urmează să fie mutată în Irlanda, scrie The Telegraph.

Prințesa Diana a avut o garderobă cu piese vestimentare unicat

Martin Nolan, directorul casei de licitații Julien's Auctions, a subliniat influența de necontestat pe care prințesa Diana a avut-o asupra modei și a evidențiat unele dintre piesele emblematice, cum ar fi o jachetă galbenă creată de Catherine Walker și o rochie de seară din tul albastru semnată de Murray Arbeid.

Expoziția a captivat vizitatorii, cei mai mulți fiind fascinați de poveștile din spatele fiecărei ținute expuse. Martin Nolan spune că Prințesa Diana ar fi fost la fel de populară și astăzi, pentru generațiile noi, dacă ar ma fi trăit, unul din motive fiind și gustul rafinat pentru haine elegante, ținutele mereu impecabile, atitudinea roială și simpla prezență, întotdeauna caldă și plăcută, în societate.

Tot acesta a mai precizat pentru sursa citată că o rochie de seară purtată de Prințesa Diana s-a vândut pentru o sumă record de 1,14 milioane de dolari în 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel