O pisică a fost salvată de la înec, în ultima clipă, în timpul inundațiilor din Dubai. Ce gest disperat a făcut felina pentru a cere ajutor - VIDEO

colaj captură TikTok
colaj captură TikTok

O pisicuță a fost salvată din apele care au inundat Dubaiul în această săptămână, după ce a căutat ajutor în apropierea unei mașini.

O pisică a devenit protagonista unei scene impresionante care s-a și viralizat rapid, după ce a fost surprinsă în mijlocul celor mai devastatoare inundații din Dubai din ultimii 75 de ani, scrie Daily Mail.

Videoclipul, inițial postat pe Facebook de biroul de presă al guvernului din Dubai, surprinde o scenă de-a dreptul emoționantă: o pisică, pe jumătate scufundată în apă, se agață disperată de portiera unei mașini, în mijlocul apelor învolburate care au pus stăpânire pe oraș. Un ofițer de poliție a observat gestul animalului și a sărit imediat în ajutor. S-a apropiat de pisica speriată într-o barcă pneumatică și, cu grijă și atenție, a reușit să o salveze, desprinzând-o de portieră.

Mai jos, clipul viral:

După ce a fost adusă în siguranță în barcă, se poate vedea în imagini cum pisicuța privește uimită în jur, unde totul e apă, ceea ce o face să se simtă în siguranță acolo unde a ajuns. Clipul a fost apreciat de mii de internauți: "Bravo! Un gest de milioane", "Ce bine că ne mai gândim și la animale, nu doar la oameni! Putea să se înece oricând" - sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizionat filmulețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel