Prefect Suceava: Modernizarea DN 18 se va va finaliza pe 31 august

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat, vineri, că modernizarea tronsoanelor de drum de pe DN 18, care se află în prezent în lucru, se vor finaliza la data prevăzută în contract, respectiv 31 august.

Adomnicăi a precizat că, în prezent, se circulă pe asfalt pe ambele tronsoane cuprinse între Şesuri şi Iacobeni, respectiv Lot 3 şi Lot 4, restricţii de circulaţie fiind doar la nivelul celor trei poduri de pe traseul la care se lucrează. Potrivit prefectului, managerul de proiect de la firma care execută lucrările de modernizare pe DN 18, Vasile Strîmbeanu, a spus că la Lotul 4 s-a definitivat aşternerea stratului de legătură, binder, lucrându-se la cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

'Deşi condiţiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuţia lucrărilor, ritmul de execuţie va rămâne accelerat, în scopul respectării termenului contractual de finalizare, 31 august 2019', a arătat prefectul. În ceea ce priveşte tronsonul Şesuri - Cârlibaba, Lotul 3, gradul de execuţie este de 95%, urmând a se realiza marcajele şi semnalele rutiere, astfel încât acest tronson să fie finalizat conform termenului contractual, respectiv 30 iulie.

Prefectul a mai informat că pe şantierul rutei ocolitoare a Sucevei 'se lucrează în ritm accelerat', utilaje din eşalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN 18 fiind relocate în zonă Totodată, pe respectivul şantier a fost adus al doilea utilaj de forat şi a fost instalată a doua staţie de betoane ce va intra în producţie săptămâna viitoare, după finalizarea testelor iniţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel