Ponta: protestarii PDL fac parte din farmecul guvernării mele

Premierul Victor Ponta a salutat protestele din Piaţa universităţii şi a spus că este bine că nu au fost incidente până acum. El  a ţinut însă să precizeze că protestarii trimişi de PDL în faţa Guvernului nu au autorizaţie de protest, dar fac parte "din farmecul guvernării mele".

Victor Ponta a declarat că se bucură foarte mult că "toţi au protestat paşnic şi că nu s-a produs niciun incident". El le-a mulţumit totodată jandarmilor şi poliţiştilor care au asigurat paza la proteste.

"Nu cred că trebuie să ajungem la ceea ce s-a ajuns în ianuarie, când un guvern mai speriat punea presiune pe poliţişti şi pe jandarmi, şi aşa s-a ajuns la violenţe. În rest toată lumea trebuie să manifeste cu respectarea legii, mai puţin cei trimişi de PDL la Guvern, care n-au niciodată autorizaţie, dar aceia fac parte din farmecul guvernării mele", a mai spus premierul.

Câteva sute de oameni au protestat, marţi şi miercuri, în Piaţa Universităţii, după decizia CC de invalidare a referendumului. Manifestanţii au blocat temporar bulevardul, dar nu au existat conflicte cu forţele de ordine.

Tododată, marţi, câteva zeci de susţinători ai lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Victoriei şi au protestat contra Guvernului şi a premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel