Ponta, primul mesaj după CEx: Cine a pierdut mai mult

Victor Ponta a transmis un mesaj după ce s-a terminat CExN PSD.

„PSD a pierdut / Dragnea a castigat / ultima speranta de reforma din interior a disparut/ ProRomania a castigat pentru ca ramane alternativa curata si competenta la mafia lui Dragnea!

Romania pierde insa cel mai mult: sa ajungi la Presedintia Uniunii Europene cu o gasca de infractori de Teleorman secondati de niste oameni care isi vand votul de frica sau pentru o functie de la Guvern: o reteta sigura pentru rusine si dezastru!”, a scris, vineri seară, Victor Ponta pe Facebook.

Remaniere

În altă ordine de idei, amintim că o remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unui CExN care va fi organizat după referendumul pentru redefinirea familiei, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. „În ceea ce priveşte remanierea, i-am consultat pe colegii mei când cred că este bine să fie făcută şi aproape în unanimitate au zis după referendum. Asta înseamnă că până atunci... Oricum doamna prim-ministru începuse o evaluare miniştrilor, care este în desfăşurare, şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotârî cine din partea Partidului Social... Sau pe locurile Partidului Social Democrat cine va mai rămâne în Guvern, cine nu”, a declarat Liviu Dragnea, vineri seară, la finalul CExN al PSD.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel