Ponta: Nu protestați la DNA. Mă opun ferm

Fostul premier Victor Ponta a tras un semnal de alarmă pentru cei care vor să protesteze la DNA, marți. 

”Desi cred ca pot fi intentii bune o asemenea initiativa este total gresita- ma opun ferm acestei idei si ii rog pe toti cei care sunt cu adevarat alaturi de mine (ca si toti cei care mai cred intr-o societate democratica) sa NU protesteze in fata DNA , nu ar ajuta la nimic si ar da un semnal total gresit!”, a avertizat Victor Ponta pe Facebook. 

Fostul premier a adăugat: Eu merg si maine, si de cate ori va fi cazul in fata judecatorilor/justitie adevarata poate fi facuta doar in sala Tribunalului (nu pe strada, nu la TV, nu in alte locuri) - cu acuzarea prezentand probele pe care le considera si cu mine demonstrand ca sunt nevinovat! Iar judecatorii vor decide iar noi vom respecta aceste decizii!”.

”Va multumesc pentru gandurile bune si opiniile de sustinere - atat din partea celor care tin la mine cat si din partea celor care se lupta pentru niste principii (indiferent de persoana in cauza)! Acest sprijin conteaza pentru mine si familia mea - NU insa demonstratii in fata DNA sau a altor institutii publice !”, a conchis Victor Ponta. 

"SOLIDAR CU VICTOR PONTA". Protest la DNA pentru fostul premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel