Ponta, discuție cu miniștrii care nu se mai regăsesc în noul Guvern

Premierul Victor Ponta a făcut declarații despre formula restructurată a Guvernului.

"Azi a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca leader si ca om - am vorbit cu toti acei colegi ( si prieteni in egala masura) ministrii care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat - le apreciez calitatile, munca si devotamentul si sper sa accepte ca este doar vorba despre o regandire politica si de actiune administrativa (normala pentru orice Executiv dintr-o tara democratica)!

Stiu cum se simt azi ( eu am plecat si in 2004 si in 2009 din functia de ministru cu sentimentul ca mai aveam atatea de facut) si sper sa accepte decizia mea ! Si sa creada in mine si in proiectele noastre comune.

Tot azi am discutat cu cei pe care ii propun in noul Guvern, care vor avea alaturi de mine in 2015-2016 responsabilitatea indeplinirii unei Agende de actiuni si reforme chiar mai radicale si dificile ca cele din anii anteriori.

Eu ii consider pe toti ( cei care pleaca si cei care vin) prietenii si partenerii mei in proiectul important pentru Romania - proiect in care au crezut si cred inca milioane de oameni!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

El a atașat și o fotografie postării, cu un citat din Henry A. Kissinger: "Un lider nu își merită acest nume, dacă nu este dispus uneori să fie singur".

Trei miniştri au plecat din Guvernul Ponta

Florin Jianu şi Răzvan Nicolescu şi-au anunţat singuri plecarea, prin intermediul conturilor personale de Facebook. Ulterior, şi ministru delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a făcut acelaşi lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel