Politician britanic arestat pentru suspiciuni de viol

parlamentar
parlamentar

Marea Britanie este zguduită de un scandal cu tentă sexuală. Nigel Evans, purtător de cuvânt al Camerei Deputaţilor, a fost arestat sâmbătă seara, acesta fiind suspect de viol și hărțuire sexuală.  Acuzaţiile vin din partea a doi tineri în vârstă de 20 de ani, notează Daily Mail.

Nivel Evans a fost ridicat de forţele de ordine de la casa sa din districtul Lancashire. Nigel Evans (55 de ani) este de origine galez, fiind născut şi crescut în Swansea.

 Politicianul a dezvăluit încă din 2010 că este homosexual. Acum, el este acuzat că a violat în mai multe rânduri un tânăr şi l-a abuzat sexual pe un altul în perioada iulie 2009 - martie 2013.

 Surse apropiate acuzatului au dezvăluit, pentru dailymirror.co.uk, că vestea este una şocantă în condiţiile în care Nigel Evans este un personaj extrem de apreciat.

 De asemenea, se precizează că David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, a fost înştiinţat de arestarea lui Evans. Galezul şi-a început viaţa politică în 1985 şi de atunci a avut o carieră extrem de apreciată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel