EXCLUSIV  PNL, reacție după ce Oancea, primar Deva, și-a trimis șoferul să combată corupția

Florin Oancea a obținut o victorie zdrobitoare în Deva, la alegerile locale desfășurate duminică, 5 noiembrie, doar că o gafă din trecut nu îl lasă să-și savureze, pe deplin, succesul. 

Primarul, votat de peste 9.000 de oameni, a fost exmatriculat de la programul de masterat pentru că a trimis șoferul în locul lui la examen. Fapta comisă datează din 2006, iar tema examenului era, paradoxal, corupția și modalități de combatere a acesteia.

DC News l-a contactat pe Ionel Dancă, noul purtător de cuvânt al PNL, pentru a afla poziția oficială a partidului cu privire la scandalul în care este implicat Florin Oancea, noul primar din Deva.

"Nu este nimic de comentat în situația respectivă. A fost un incident petrecut acum zece ani. Este o ciorbă reîncălzită pentru niște interese contrare PNL. Locuitorii orașului Deva i-au acordat încrederea lor cunoscând această situație. Au apreciat experiența administrativă și orientarea politică de dreapta a domnului Florin Oancea. Ce s-a întâmplat la Deva este o victorie incontestabilă a PNL. Acesta este punctul de vedere al partidului. Domnul Florin Oancea a explicat, la momentul respectiv, ce s-a întâmplat și a suportat consecințele urmare a incidentului", a spus Ionel Dancă în exclusivitate pentru DC News.

Florin Oancea a primit 1000 de lei amendă pentru incidentul cu șoferul său de la Universitatea Vasile Goldiș.

[citeste si]

Liberalul a candidat la alegerile parţiale de duminică şi a obţinut peste 9.000 de voturi din cele 21.570 de voturi valabil exprimate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel