Pleșoianu, întrebare pentru Kovesi. ”Adormi în seara asta greu”

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a reacționat după ce Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub acuzare. 

”Karma, Kovesi, Karma... Câte cariere au distrus unitățile tale "de elită" doar pentru că pur și simplu așa ați avut voi chef sau pentru că așa vi se comandase?

1. Te duci matale vineri la audieri, nu la Bruxelles, pentru că și unitățile matale de paraditori de elită au procedat exact la fel cu zeci de români nevinovați.

2. Adormi în seara asta greu, gândindu-te obsesiv la efectul de bumerang. Pentru că bumerangul nu știe decât să se întoarcă, Kovesi... Adormi în seara asta foarte greu gândindu-te cum e să fii tu însăți suspectată tocmai de "abuz în serviciu" - adică de infracțiunea ta preferată, cu care ai distrus destine și ai blocat o țară. Bumerangul, Kovesi, bumerangul...

3. Adormi totuși, spre dimineață, cu singura palidă satisfacție că te mai apără (încă puțin) ultrașii tăi exagerat de #NEDEȘTEPȚI, cei care sunt în stare să spună acum: "Abuz! Procurorii o supun pe Kovesi unui ABUZ!"...

...Chiar, Kovesi, te simți abuzată de procurori? Doamna procuror, te simți cumva abuzată de procurorii care te suspectează de ABUZ ÎN SERVICIU!?” a scris deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: 

Kovesi, audiere la Parchet: Am deranjat

Kovesi: "Este o răzbunare. Nu voi renunța"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel