Petiție Gheorghe Damian: "Convinge-l pe Damian să candideze”. Demers inedit

Demers inedit lansat de mai mulți alegători.

O petiție mai puțin obișnuită a fost lansată pe site-ul petitieonline.com, intitulată sugestiv "Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia". Un grup de albaiulieni vor să îl convingă în acest mod pe Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud să candideze la alegerile locale din iunie 2020 la Alba Iulia, informează Ziarul Unirea.

„Vă chemăm alături de noi, "Acțiunea Națională Alba", să dăm un semnal ferm că ne dorim pe dl. Gheorghe Damian primar la Alba Iulia!! Avem nevoie cu toții de o schimbare radicală, din temelii a modului în care se face administrația. Dl Damian a dat o lecție, pentru toată România, despre ce înseamnă adminstrație performantă, eficientă și cu viziune, adică exact ceea ce a lipsit administrației albaiuliene timp de 25 de ani.

Prin semnarea aceastei petiții vom da un semnal puternic, care sperăm să-l determine pe Dl Damian să ia decizia de a candida pentru primăria orașului Alba Iulia în 2020! Nu credem că există în acest moment cineva mai potrivit pentru asta..Cuvintele sunt de prisos, rezultatele vorbesc în locul lor!!”, arată textul petitiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel