Paris: Mobilizare URIAȘĂ a forţelor de ordine. Turnul Eiffel, închis

Turnul Eiffel va fi închis sâmbătă din cauza protestelor 'vestelor galbene', iar peste 89.000 de membri ai forţelor de ordine fiind mobilizaţi.

Premierul francez Edouard Philippe, a declarat joi că peste 89.000 de membri ai forţelor de ordine vor fi mobilizaţi sâmbătă în Franţa, dintre care 8.000 la Paris, în cadrul unei noi zile de mobilizare a'Vestelor galbene', relatează AFP.

Douăsprezece vehicule blindate ale jandarmeriei (VBRG) vor fi utilizate la Paris, a adăugat şeful guvernului, referindu-se la un dispozitiv 'excepţional'. Aproximativ 65.000 de membri ai forţelor de ordine, între care 5.000 la Paris, au fost desfăşuraţi sâmbăta trecută într-o zi care fost marcată de scene de revoltă, inclusiv în capitală.

Turnul Eiffel va fi închis sâmbătă publicului din cauza protestelor 'Vestelor galbene', a anunţat joi compania care gestionează monumentul. Evenimentele anunţate pentru sâmbătă 8 decembrie la Paris nu permit primirea de vizitatori în condiţii de siguranţă, SETE a luat decizia de a închide Turnul Eiffel, a anunţat într-un comunicat societatea care administrează Turnul Eiffel.

Celebrul monument a mai fost închis pe 24 noiembrie, ziua evenimentelor prevăzute pe Champ-de-Mars, dar care au avut loc în cele din urmă pe Champs-Elysées. Cu toate acestea, turnul nu a fost închis sâmbăta trecută, ziua manifestaţiilor vestelor galbene marcate de violenţe şi scene de revolte în Paris, în special la Arcul de Triumf şi în apropiere de Champs Elysees.

Biletele cumpărate online pentru o vizită prevăzută pentru 8 decembrie vor fi 'rambursate automat' fără a fi nevoie de demersuri speciale din partea clienţilor, a precizat SETE, care îşi cere scuze vizitatorilor pentru neplăcerile create.

Vezi și: Protest 'Vestele galbene'. Magazinele și instituțiile, somate să se ”blindeze”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel