PACT se delimitează de protestatarul Grosu

protest
protest

Patforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT), înfiinţată de Sebastian ''Tianu'' Burduja, se delimitează de declarațiile făcute de protestatarul Rezist, Ovidiu Grosu, care a declarat că pe 10 august se va lăsa cu sânge.

”În ultimele zile, a circulat în spaţiul public un interviu difuzat de postul de televiziune Antena 3 cu un autoproclamat organizator al protestului din 10 august, pe nume Ovidiu Grosu. Acest individ face afirmaţii deosebit de grave prin care incită la ură, violenţă şi chiar omor.

Niciunul dintre cei care participăm în mod regulat la protestele din Piaţa Victoriei împotriva PSD-ALDE nu am auzit de acest individ şi nici nu l-am văzut vreodată în stradă, iar apariţia acestui inteviu cu doar câteva zile înainte de protest este cinică şi cel puţin suspectă.

Ne delimităm total de declaraţiile sale şi facem apel către toţi participanţii să nu tolereze sub nicio formă astfel de manifestări. Protestul de pe 10 august trebuie să fie un eveniment paşnic şi civilizat.

Acest "interviu" difuzat de Antena 3 reprezintă un exemplu de tehnică menită a deturna sau destructura un efort civic legitim. Precizăm totodată că PACT pentru România va rămâne un facilitator al protestului și atât. Ne punem la dispoziţie în continuare toate resursele necesare pentru a promova acest eveniment şi pentru a încuraja participarea românilor din întreaga lume la acesta.

Oamenii liberi care doresc să protesteze nu au nevoie de organizatori, ci de cât mai mulţi facilitatori și promotori; scopul acestui eveniment este să facă auzită vocea milioanelor de români „exilați" din propria ţară”, a transmis PACT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel